Ik heb nog geen account

TOT
5%
Cashback Korting

A2KOI

Vijver-specialist A2KOI verkoopt producten voor vijvers en vissen, zoals visvoer, pompen, lampen, greedschap en uiteraard vijverbakken.


Cashback Korting bij A2KOI

Voor iedere geslaagde online transactie bij A2KOI ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Overige Merken
3,5%
Bestelling
A-merken
5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van A2KOI te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor A2KOI

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor A2KOI.


A2KOI Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor A2KOI.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor A2KOI die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van A2KOI kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor A2KOI kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met A2KOI, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor A2KOI kan worden afgekeurd indien de website van A2KOI tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor A2KOI wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde A2KOI transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren