Ik heb nog geen account

2%
Cashback Korting

Alternate

Alternate verkoopt computer hard- en software en een assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparatuur.


Cashback Korting bij Alternate

Voor iedere geslaagde online transactie bij Alternate ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 2%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Alternate te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Alternate Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Alternate.


Belangrijke informatie

  • De klantenservice van Alternate kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Alternate kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Alternate, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Alternate kan worden afgekeurd indien de website van Alternate tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Alternate wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Alternate transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren