Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

AvantiSport.nl

Avantisport.nl verkoopt een ruim assortiment sportartikelen, waaronder alle grote merken zoals: Adidas, Nike en Reebok.

Avantisport.nl heeft in 2015 een Nationale Thuiswinkel Award gewonnen in de categorie 'Sport en Vrije tijd' op basis van klantervaringen en beoordelingen.


Cashback Korting bij AvantiSport.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij AvantiSport.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van AvantiSport.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor AvantiSport.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor AvantiSport.nl.


AvantiSport.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor AvantiSport.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor AvantiSport.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van AvantiSport.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor AvantiSport.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met AvantiSport.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor AvantiSport.nl kan worden afgekeurd indien de website van AvantiSport.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor AvantiSport.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde AvantiSport.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren