Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

B2C Telecom

B2C Telecom is een leverancier van goedkope en onderscheidende telefoon- en tabletaccessoires voor ondermeer Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG en Blackberry telefoons en tablets.


Cashback Korting bij B2C Telecom

Voor iedere geslaagde online transactie bij B2C Telecom ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van B2C Telecom te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor B2C Telecom

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor B2C Telecom.


B2C Telecom Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor B2C Telecom.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor B2C Telecom die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van B2C Telecom kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor B2C Telecom kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met B2C Telecom, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor B2C Telecom kan worden afgekeurd indien de website van B2C Telecom tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor B2C Telecom wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde B2C Telecom transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren