Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Babista

Babista is een speciaalzaak voor hoogwaardige en comfortabele herenkleding. Babista verkoopt uitsluitend gerenommeerde modemerken waar comfort, pasvorm en functionaliteit de belangrijkste aspecten zijn.


Cashback Korting bij Babista

Voor iedere geslaagde online transactie bij Babista ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Babista te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Babista

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Babista.


Babista Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Babista.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Babista die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Babista kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Babista kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Babista, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Babista kan worden afgekeurd indien de website van Babista tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Babista wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Babista transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren