Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Babydrogist.nl

Babydrogist.nl verkoopt A-merk baby- en kinderverzorgingsproducten (o.a. Pampers, Zwitsal, Huggies, Johnson's, Difrax) tegen vaak scherpe prijzen.


Cashback Korting bij Babydrogist.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Babydrogist.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Babydrogist.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Babydrogist.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Babydrogist.nl.


Babydrogist.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Babydrogist.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Babydrogist.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Babydrogist.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Babydrogist.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Babydrogist.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Babydrogist.nl kan worden afgekeurd indien de website van Babydrogist.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Babydrogist.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Babydrogist.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren