Ik heb nog geen account

20%
Cashback Korting

BackJoy

BackJoy produceert en verkoopt ergonomische producten ter voorkoming van rugklachten door bijvoorbeeld een slechte zithouding.


Cashback Korting bij BackJoy

Voor iedere geslaagde online transactie bij BackJoy ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 20%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van BackJoy te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor BackJoy

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor BackJoy.


BackJoy Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor BackJoy.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor BackJoy die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van BackJoy kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor BackJoy kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met BackJoy, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor BackJoy kan worden afgekeurd indien de website van BackJoy tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor BackJoy wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde BackJoy transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren