Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Badkamerradio.nl

Badkamerradio.nl is een gespecialiseerd in de verkoop van waterdichte en spatwaterdichte producten voor vochtige ruimtes (zoals badkamers, sauna's, zwembaden en boten).


Cashback Korting bij Badkamerradio.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Badkamerradio.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Badkamerradio.nl
5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Badkamerradio.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Badkamerradio.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Badkamerradio.nl.


Badkamerradio.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Badkamerradio.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Badkamerradio.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Badkamerradio.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerradio.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Badkamerradio.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerradio.nl kan worden afgekeurd indien de website van Badkamerradio.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerradio.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Badkamerradio.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren