Ik heb nog geen account

14%
Cashback Korting

Besselink Licht

Lichtspecialist Besselink Licht verkoopt een uitgebreid assortiment lampen voor in elke ruimte in huis. Van hang- en wandlampen tot kroonluchters en inbouwspots.


Cashback Korting bij Besselink Licht

Voor iedere geslaagde online transactie bij Besselink Licht ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 14%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Besselink Licht te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Besselink Licht

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Besselink Licht.


Besselink Licht Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Besselink Licht.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Besselink Licht die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Besselink Licht kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Besselink Licht kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Besselink Licht, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Besselink Licht kan worden afgekeurd indien de website van Besselink Licht tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Besselink Licht wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Besselink Licht transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren