Ik heb nog geen account

15%
Cashback Korting

Bestecanvas.nl

Bestecanvas.nl is een leverancier van afdrukken op canvas voor elke gelegenheid: verjaardagen, trouwfeesten, bedrijfsjubilea of een opening.


Cashback Korting bij Bestecanvas.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bestecanvas.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 15%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bestecanvas.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bestecanvas.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bestecanvas.nl.


Bestecanvas.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bestecanvas.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bestecanvas.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bestecanvas.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bestecanvas.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bestecanvas.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bestecanvas.nl kan worden afgekeurd indien de website van Bestecanvas.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bestecanvas.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bestecanvas.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren