Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Daniel Wellington

In de officiƫle webwinkel van Daniel Wellington vindt u de gehele actuele horloge-, zonnebrillen, armbanden- en sieradencollectie van dit toonaangevende merk.


Cashback Korting bij Daniel Wellington

Voor iedere geslaagde online transactie bij Daniel Wellington ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Daniel Wellington te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Daniel Wellington

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Daniel Wellington.


Daniel Wellington Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Daniel Wellington.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Daniel Wellington die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Daniel Wellington kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Daniel Wellington kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Daniel Wellington, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Daniel Wellington kan worden afgekeurd indien de website van Daniel Wellington tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Daniel Wellington wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Daniel Wellington transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren