Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

DC Shoes

In de officiƫle Nederlandse webwinkel van DC Shoes vindt u de gehele actuele collectie van dit trendy schoenenmerk voor heren, dames en kinderen.


Cashback Korting bij DC Shoes

Voor iedere geslaagde online transactie bij DC Shoes ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DC Shoes te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DC Shoes

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DC Shoes.


DC Shoes Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DC Shoes.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DC Shoes die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DC Shoes kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DC Shoes kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DC Shoes, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DC Shoes kan worden afgekeurd indien de website van DC Shoes tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DC Shoes wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DC Shoes transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren