Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

De Koffieboon

De Koffieboon is een koffiewebwinkel met een groot aanbod koffiebonen (en toebehoren) van bekende nationale en internationale merken.


Cashback Korting bij De Koffieboon

Voor iedere geslaagde online transactie bij De Koffieboon ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van De Koffieboon te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor De Koffieboon

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor De Koffieboon.


De Koffieboon Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor De Koffieboon.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor De Koffieboon die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van De Koffieboon kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor De Koffieboon kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met De Koffieboon, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor De Koffieboon kan worden afgekeurd indien de website van De Koffieboon tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor De Koffieboon wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde De Koffieboon transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren