Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

DecoAction

DecoAction verkoopt landeljke woonaccessoires en decoraties van o.a. de merken Le Bain, Braxton en Esschert Design. Het assortiment beslaat ruim 1.800 artikelen: van kaarsen en lampen tot klokken.


Cashback Korting bij DecoAction

Voor iedere geslaagde online transactie bij DecoAction ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DecoAction te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DecoAction

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DecoAction.


DecoAction Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DecoAction.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DecoAction die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DecoAction kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DecoAction kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DecoAction, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DecoAction kan worden afgekeurd indien de website van DecoAction tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DecoAction wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DecoAction transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren