Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

DS Verlichting

DS Verlichting - onderdeel van Don Luce - is een online designlampenwinkel met een eigen magazijn. De meeste populaire lampen zijn hierdoor vaak direct uit voorraad leverbaar.


Cashback Korting bij DS Verlichting

Voor iedere geslaagde online transactie bij DS Verlichting ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DS Verlichting te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DS Verlichting

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DS Verlichting.


DS Verlichting Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DS Verlichting.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DS Verlichting die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DS Verlichting kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DS Verlichting kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DS Verlichting, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DS Verlichting kan worden afgekeurd indien de website van DS Verlichting tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DS Verlichting wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DS Verlichting transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren