Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

EasyToys

EasyToys is een grote webwinkel met producten voor 'in de slaapkamer'. Het assortiment bestaat uit meer dan 14.000 artikelen die discreet verzonden worden.


Cashback Korting bij EasyToys

Voor iedere geslaagde online transactie bij EasyToys ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EasyToys te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EasyToys

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EasyToys.


EasyToys Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EasyToys.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EasyToys die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EasyToys kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EasyToys kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EasyToys, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EasyToys kan worden afgekeurd indien de website van EasyToys tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EasyToys wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EasyToys transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren