Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

EBBM

EBBM is een webwinkel voor elektrische buitenboordmotoren. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot, voor praktisch iedere boot heeft EBBM een geschikte elektromotor.


Cashback Korting bij EBBM

Voor iedere geslaagde online transactie bij EBBM ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EBBM te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EBBM

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EBBM.


EBBM Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EBBM.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EBBM die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EBBM kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EBBM kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EBBM, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EBBM kan worden afgekeurd indien de website van EBBM tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EBBM wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EBBM transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren