Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Echt Ierland

Echt Ierland is een aanbieder van zorgvuldig samengestelde rondreizen door Ierland met verblijf in gastvrije, authentieke accommodaties zoals guesthouses, B&B’s, country houses, farmhouses en meer.


Cashback Korting bij Echt Ierland

Voor iedere geslaagde online transactie bij Echt Ierland ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Echt Ierland te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Echt Ierland

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Echt Ierland.


Echt Ierland Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Echt Ierland.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Echt Ierland die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Echt Ierland kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Echt Ierland kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Echt Ierland, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Echt Ierland kan worden afgekeurd indien de website van Echt Ierland tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Echt Ierland wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Echt Ierland transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren