Ik heb nog geen account

TOT
5%
Cashback Korting

Gadgets & Trends

Gadgets & Trends verkoopt leuke (en soms zelfs handige) gadgets, mooie woonaccessoires, audio-/videosystemen en keukenapparatuur, champagnes en likeuren, verlichting en computer hardware en software.


Cashback Korting bij Gadgets & Trends

Voor iedere geslaagde online transactie bij Gadgets & Trends ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Consoles
1%
Bestelling
Overig
5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Gadgets & Trends te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Gadgets & Trends

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Gadgets & Trends.


Gadgets & Trends Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Gadgets & Trends.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Gadgets & Trends die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Gadgets & Trends kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Gadgets & Trends kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Gadgets & Trends, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Gadgets & Trends kan worden afgekeurd indien de website van Gadgets & Trends tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Gadgets & Trends wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Gadgets & Trends transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren