Ik heb nog geen account

€ 8 00
Cashback Korting

Gaslicht.com

Gaslicht.com is een grote onafhankelijke vergelijkingssite op gebied van energie. Gaslicht.com vergelijkt alle leveranciers met een leveringsvergunning.


Cashback Korting bij Gaslicht.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Gaslicht.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Energiecontract € 8,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Gaslicht.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Gaslicht.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Gaslicht.com.


Gaslicht.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Gaslicht.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Gaslicht.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Gaslicht.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Gaslicht.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Gaslicht.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Gaslicht.com kan worden afgekeurd indien de website van Gaslicht.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Gaslicht.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Gaslicht.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren