Ik heb nog geen account

TOT
8%
Cashback Korting

Greetz.nl

Wilt u iemand echt persoonlijk verrassen? Doe het via Greetz.nl! De keuze is reuze: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken en nog veel meer.

Greetz.nl verstuurt dagelijks tienduizend verrassingen. Dat zijn meer dan 5 miljoen blije ontvangers per jaar. Bestellingen voor 16:00 uur (op werkdagen) kunnen nog dezelfde dag bezorgd worden!


Cashback Korting bij Greetz.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Greetz.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Boeken
0%
Bestelling
Cadeaus
8%
Bestelling
Kaarten
8%
Bestelling
Uitnodigingen
8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Greetz.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Greetz.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Greetz.nl.


Greetz.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Greetz.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Greetz.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Greetz.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Greetz.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Greetz.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Greetz.nl kan worden afgekeurd indien de website van Greetz.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Greetz.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Greetz.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren