Ik heb nog geen account

TOT
10%
Cashback Korting

Groupon

Groupon is een wereldwijde aanbieder van lokale deals op het gebied van doe-activiteiten, reizen, producten en diensten.

Let op: Een (zeer) beperkt aantal acties komt niet in aanmerking voor Cashback Korting. Hiervoor bestaat helaas geen uitputtende lijst.


Cashback Korting bij Groupon

Voor iedere geslaagde online transactie bij Groupon ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Producten
2%
Bestelling
Hotels & Reizen
10%
Bestelling
Lokaal
10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Groupon te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Groupon

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Groupon.


Groupon Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Groupon.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Groupon die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Groupon kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Groupon kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Groupon, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Groupon kan worden afgekeurd indien de website van Groupon tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Groupon wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Groupon transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren