Ik heb nog geen account

6,5%
Cashback Korting

Huisdierexpress.nl

Huisdierexpress.nl is een online dierenwinkel met een ruim assortiment artikelen voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels.


Cashback Korting bij Huisdierexpress.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Huisdierexpress.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Huisdierexpress.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Huisdierexpress.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Huisdierexpress.nl.


Huisdierexpress.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Huisdierexpress.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Huisdierexpress.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Huisdierexpress.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Huisdierexpress.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Huisdierexpress.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Huisdierexpress.nl kan worden afgekeurd indien de website van Huisdierexpress.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Huisdierexpress.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Huisdierexpress.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren