Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Hunkemöller

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest.

Naast lingerie verkoopt Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, bikini’s, nachtmode, beenmode en sportkleding.


Cashback Korting bij Hunkemöller

Voor iedere geslaagde online transactie bij Hunkemöller ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Hunkemöller te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Hunkemöller

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Hunkemöller.


Hunkemöller Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Hunkemöller.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Hunkemöller die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Hunkemöller kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Hunkemöller kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Hunkemöller, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Hunkemöller kan worden afgekeurd indien de website van Hunkemöller tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Hunkemöller wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Hunkemöller transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren