Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

JAKO Teamkleding

JAKO Teamkleding verkoopt een een groot assortiment (optioneel bedrukte) trainingspakken, voetbalkleding, ballen, tassen, onderkleding en trainingsmaterialen uit eigen voorraad.


Cashback Korting bij JAKO Teamkleding

Voor iedere geslaagde online transactie bij JAKO Teamkleding ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JAKO Teamkleding te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JAKO Teamkleding

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JAKO Teamkleding.


JAKO Teamkleding Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JAKO Teamkleding.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JAKO Teamkleding die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JAKO Teamkleding kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JAKO Teamkleding kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JAKO Teamkleding, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JAKO Teamkleding kan worden afgekeurd indien de website van JAKO Teamkleding tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JAKO Teamkleding wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JAKO Teamkleding transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren