Ik heb nog geen account

TOT
4%
Cashback Korting

Jeans Centre

Denk je aan jeans, dan denk je aan Jeans Centre! Jeans Centre bestaat inmiddels ruim 43 jaar en is uitgegroeid tot een merk met bijna 100 fysieke winkels en webwinkels in Nederland en Belgiƫ.


Cashback Korting bij Jeans Centre

Voor iedere geslaagde online transactie bij Jeans Centre ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Bestaande Klant
3%
Bestelling
Nieuwe Klant
4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Jeans Centre te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Jeans Centre

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Jeans Centre.


Jeans Centre Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Jeans Centre.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Jeans Centre die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Jeans Centre kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Jeans Centre kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Jeans Centre, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Jeans Centre kan worden afgekeurd indien de website van Jeans Centre tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Jeans Centre wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Jeans Centre transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren