Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

JetCamp

JetCamp is een vergelijkings- en boekingsportaal voor 20.000+ campings en vakantieparken in heel Europa, waaronder het Gardameer, de Costa Brava en de Languedoc.


Cashback Korting bij JetCamp

Voor iedere geslaagde online transactie bij JetCamp ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JetCamp te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JetCamp

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JetCamp.


JetCamp Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JetCamp.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JetCamp die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JetCamp kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JetCamp kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JetCamp, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JetCamp kan worden afgekeurd indien de website van JetCamp tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JetCamp wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JetCamp transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren