Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Justified Bags

in de officiële webwinkel van Justified Bags vindt u de gehele actuele collectie Justified tassen van dit trendy en hoogwaardige tassenmwerk.


Cashback Korting bij Justified Bags

Voor iedere geslaagde online transactie bij Justified Bags ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Justified Bags te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Justified Bags

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Justified Bags.


Justified Bags Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Justified Bags.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Justified Bags die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Justified Bags kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Justified Bags kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Justified Bags, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Justified Bags kan worden afgekeurd indien de website van Justified Bags tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Justified Bags wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Justified Bags transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren