Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

LightInTheBox.com

LightInTheBox.com is een internationaal internetwarenhuis voor bruids-, feest- en alledaagse mode, woonaccessoires, elektronica en speelgoed.

Let op: u ontvangt géén Cashback Korting voor artikelen uit de categorie 'opruiming'.


Cashback Korting bij LightInTheBox.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij LightInTheBox.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van LightInTheBox.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor LightInTheBox.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor LightInTheBox.com.


LightInTheBox.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor LightInTheBox.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor LightInTheBox.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van LightInTheBox.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor LightInTheBox.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met LightInTheBox.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor LightInTheBox.com kan worden afgekeurd indien de website van LightInTheBox.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor LightInTheBox.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde LightInTheBox.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren