Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Palladium

Palladium is een groot 'urban footwear' merk, Palladium onderscheidt zicht door een klassiek, iconisch ontwerp en het gebruik van specifieke materialen zoals canvas en rubber zolen.


Cashback Korting bij Palladium

Voor iedere geslaagde online transactie bij Palladium ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Palladium te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Palladium

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Palladium.


Palladium Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Palladium.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Palladium die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Palladium kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Palladium kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Palladium, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Palladium kan worden afgekeurd indien de website van Palladium tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Palladium wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Palladium transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren