Ik heb nog geen account

TOT
7%
Cashback Korting

Pazzox.nl

Pazzox.nl is een grote online drogist/apotheek met een uitgebreid assortiment voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgingsproducten, vitamines, voedingssupplementen, dieetvoeding, medische hulpmiddelen.


Cashback Korting bij Pazzox.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pazzox.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Geneesmiddelen
0%
Bestelling
Babyvoeding
0%
Bestelling
Bestaande Klant
5%
Bestellling
Nieuwe Klant
7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pazzox.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pazzox.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pazzox.nl.


Pazzox.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pazzox.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pazzox.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pazzox.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pazzox.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pazzox.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pazzox.nl kan worden afgekeurd indien de website van Pazzox.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pazzox.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pazzox.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren