Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg verkoopt een groot assortiment van circa 300 topmerken, inclusief exclusieve designermerken en stylingidee├źn voor elke gelegenheid.


Cashback Korting bij Peek & Cloppenburg

Voor iedere geslaagde online transactie bij Peek & Cloppenburg ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Peek & Cloppenburg te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Peek & Cloppenburg

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Peek & Cloppenburg.


Peek & Cloppenburg Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Peek & Cloppenburg.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Peek & Cloppenburg die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Peek & Cloppenburg kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Peek & Cloppenburg kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Peek & Cloppenburg, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Peek & Cloppenburg kan worden afgekeurd indien de website van Peek & Cloppenburg tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Peek & Cloppenburg wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Peek & Cloppenburg transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren