Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Pinkorblue.nl

Pinkorblue.nl is een online speciaalzaak voor op het gebied van producten voor baby’s, peuters en ouders met een assortiment van 100.000+ verschillende artikelen.


Cashback Korting bij Pinkorblue.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pinkorblue.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pinkorblue.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pinkorblue.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pinkorblue.nl.


Pinkorblue.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pinkorblue.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pinkorblue.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pinkorblue.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pinkorblue.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pinkorblue.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pinkorblue.nl kan worden afgekeurd indien de website van Pinkorblue.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pinkorblue.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pinkorblue.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren