Ik heb nog geen account

3%
Cashback Korting

Pneus Online

Pneus Online verkoopt banden en gerelateerde producten voor auto's en motorfietsen van premium- en budget-merken.


Cashback Korting bij Pneus Online

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pneus Online ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pneus Online te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pneus Online

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pneus Online.


Pneus Online Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pneus Online.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pneus Online die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pneus Online kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pneus Online kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pneus Online, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pneus Online kan worden afgekeurd indien de website van Pneus Online tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pneus Online wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pneus Online transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren