Ik heb nog geen account

TOT
8,5%
Cashback Korting

PrintAbout

PrintAbout verkoopt toner- en inktcartridges van alle grote merken en voordelig geprijsde huismerk-alternatieven.


Cashback Korting bij PrintAbout

Voor iedere geslaagde online transactie bij PrintAbout ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Cartridges/Toners (Merk)
1%
Bestelling
Papier/Labels
3,5%
Bestelling
Cartridges/Toners (Huismerk)
8,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van PrintAbout te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor PrintAbout

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor PrintAbout.


PrintAbout Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor PrintAbout.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor PrintAbout die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van PrintAbout kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor PrintAbout kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met PrintAbout, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor PrintAbout kan worden afgekeurd indien de website van PrintAbout tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor PrintAbout wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde PrintAbout transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren