Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Rentalcars.com

Rentalcars.com is een boekingsportaal voor huurauto's. Rentalcars.com werkt samen met alle grote verhuurders en lokale verhuurders op 46.000+ locaties wereldwijd.


Cashback Korting bij Rentalcars.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Rentalcars.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Rentalcars.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Rentalcars.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Rentalcars.com.


Rentalcars.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Rentalcars.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Rentalcars.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Rentalcars.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Rentalcars.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Rentalcars.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Rentalcars.com kan worden afgekeurd indien de website van Rentalcars.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Rentalcars.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Rentalcars.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren