Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Schecker

Schecker is een online dierenwinkel geheel gericht op honden en hondenliefhebbers met een assortiment van 6.000+ artikelen.


Cashback Korting bij Schecker

Voor iedere geslaagde online transactie bij Schecker ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Schecker te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Schecker

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Schecker.


Schecker Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Schecker.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Schecker die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Schecker kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Schecker kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Schecker, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Schecker kan worden afgekeurd indien de website van Schecker tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Schecker wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Schecker transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren