Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Telefoonglaasje

Telefoonglaasje verkoopt volledig transparante 'screenprotectors' van gehard glas en accessoires voor mobiele telefoons en tablets.


Cashback Korting bij Telefoonglaasje

Voor iedere geslaagde online transactie bij Telefoonglaasje ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Telefoonglaasje te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Telefoonglaasje

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Telefoonglaasje.


Telefoonglaasje Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Telefoonglaasje.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Telefoonglaasje die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Telefoonglaasje kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Telefoonglaasje kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Telefoonglaasje, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Telefoonglaasje kan worden afgekeurd indien de website van Telefoonglaasje tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Telefoonglaasje wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Telefoonglaasje transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren