Ik heb nog geen account

2%
Cashback Korting

Tirendo

Het assortiment van bandenspecialist Tirendo bestaat uit meer dan 8000 producten, waaronder premium merken en betaalbare kwaliteitsbanden.


Cashback Korting bij Tirendo

Voor iedere geslaagde online transactie bij Tirendo ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 2%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Tirendo te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Tirendo

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Tirendo.


Tirendo Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Tirendo.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Tirendo die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Tirendo kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Tirendo kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Tirendo, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Tirendo kan worden afgekeurd indien de website van Tirendo tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Tirendo wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Tirendo transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren