Ik heb nog geen account

TOT
3%
Cashback Korting

UGG

De officiƫle webwinkel van UGG verkoopt de gehele actuele collectie van dit bekende surfmerk. Het assortiment omvat naast laarzen, schoenen en pantoffels sinds kort ook handtassen en kleding.


Cashback Korting bij UGG

Voor iedere geslaagde online transactie bij UGG ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Outlet
2%
Bestelling
Regulier
3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van UGG te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor UGG

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor UGG.


UGG Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor UGG.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor UGG die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van UGG kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor UGG kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met UGG, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor UGG kan worden afgekeurd indien de website van UGG tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor UGG wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde UGG transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren