Ik heb nog geen account

€ 17 50
Cashback Korting

Youfone

Youfone verkoopt voordelige Sim-only abonnementen die gebruik maken van het KPN-netwerk.

De Cashback Korting is alleen van toepassing op nieuwe abonnementen.


Cashback Korting bij Youfone

Voor iedere geslaagde online transactie bij Youfone ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Abonnement
Sim-Only
€ 17,50

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Youfone te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Youfone

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Youfone.


Youfone Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Youfone.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Youfone die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Youfone kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Youfone kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Youfone, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Youfone kan worden afgekeurd indien de website van Youfone tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Youfone wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Youfone transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren