Ik heb nog geen account

€ 60 00
Cashback Korting

Ziggo Zakelijk

Ziggo is een toonaangevende communicatie en entertainment dienstverlener voor consumenten en bedrijven in Nederland.


Cashback Korting bij Ziggo Zakelijk

Voor iedere geslaagde online transactie bij Ziggo Zakelijk ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Ziggo Zakelijk
Nieuwe Klant
€ 60,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Ziggo Zakelijk te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Ziggo Zakelijk

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Ziggo Zakelijk.


Ziggo Zakelijk Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Ziggo Zakelijk.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Ziggo Zakelijk die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Ziggo Zakelijk kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Ziggo Zakelijk kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Ziggo Zakelijk, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Ziggo Zakelijk kan worden afgekeurd indien de website van Ziggo Zakelijk tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Ziggo Zakelijk wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Ziggo Zakelijk transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren