Ik heb nog geen account

TOT
3%
Cashback Korting

Zooplus

Zooplus is een online-dierenwinkel. Het assortiment bestaat uit meer dan 7000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en kleindieren.


Cashback Korting bij Zooplus

Voor iedere geslaagde online transactie bij Zooplus ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Bestaande Klant
1%
Bestelling
Nieuwe Klant
3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Zooplus te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Zooplus

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Zooplus.


Zooplus Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Zooplus.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Zooplus die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Zooplus kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Zooplus kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Zooplus, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Zooplus kan worden afgekeurd indien de website van Zooplus tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Zooplus wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Zooplus transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren