Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Acer

In de officiƫle webwinkel van Acer vindt u alle producten van dit bekende Taiwanese technologiebedrijf. Het productaanbod van Acer omvat ondermeer pc's, laptops, monitors, beamers en wearables.


Cashback Korting bij Acer

Voor iedere geslaagde online transactie bij Acer ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Acer te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Acer

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Acer.


Acer Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Acer.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Acer die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Acer kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Acer kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Acer, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Acer kan worden afgekeurd indien de website van Acer tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Acer wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Acer transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren