Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Babykadowinkel.nl

Babykadowinkel.nl verkoopt een ruim assortiment geboortecadeaus met de mogelijkheid om deze te voorzien van een geborduurde naam en/of tekst.

Het assortiment bevat verder ondermeer: houten naamtreintjes, leuke babyslofjes van Baby Dutch, knuffels van Happy Horse, geboorteberen, Nijntje en Woezel & Pip artikelen en nog veel meer.


Cashback Korting bij Babykadowinkel.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Babykadowinkel.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Babykadowinkel.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Babykadowinkel.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Babykadowinkel.nl.


Babykadowinkel.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Babykadowinkel.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Babykadowinkel.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Babykadowinkel.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Babykadowinkel.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Babykadowinkel.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Babykadowinkel.nl kan worden afgekeurd indien de website van Babykadowinkel.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Babykadowinkel.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Babykadowinkel.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren