Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

Banden.nl

Banden.nl is een prijsvergelijker voor autobanden, auto-accessoires en andere autogerelateerde diensten en producten.


Cashback Korting bij Banden.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Banden.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Banden.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Banden.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Banden.nl.


Banden.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Banden.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Banden.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Banden.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Banden.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Banden.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Banden.nl kan worden afgekeurd indien de website van Banden.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Banden.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Banden.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren