Ik heb nog geen account

TOT
9%
Cashback Korting

Banggood.com

Banggood.com is een Chinees internetwarenhuis met een breed assortiment van 70.000+ artikelen variërend van kleding tot auto-onderdelen.


Cashback Korting bij Banggood.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Banggood.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Telefoon/Tablet
€ 5,00
Bestelling
Overige Producten
6%
Bestelling
Kleding
9%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Banggood.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Banggood.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Banggood.com.


Banggood.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Banggood.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Banggood.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Banggood.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Banggood.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Banggood.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Banggood.com kan worden afgekeurd indien de website van Banggood.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Banggood.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Banggood.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren