Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Besteltaart.nl

Besteltaart.nl maakt, verkoopt en bezorgt een ruim assortiment taarten en gebak voor alle grote en kleine gelegenheden en situaties.


Cashback Korting bij Besteltaart.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Besteltaart.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Besteltaart.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Besteltaart.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Besteltaart.nl.


Besteltaart.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Besteltaart.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Besteltaart.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Besteltaart.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Besteltaart.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Besteltaart.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Besteltaart.nl kan worden afgekeurd indien de website van Besteltaart.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Besteltaart.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Besteltaart.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren