Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Bierfeest Artikelen

Bierfeest Artikelen is een themawinkel van Shoppartners met alles voor een écht bierfeest, Oktoberfeest of après-ski feest, zoals versiering, kleding en accessoires.


Cashback Korting bij Bierfeest Artikelen

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bierfeest Artikelen ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Bierfeest-Artikelen.nl
6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bierfeest Artikelen te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bierfeest Artikelen

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bierfeest Artikelen.


Bierfeest Artikelen Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bierfeest Artikelen.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bierfeest Artikelen die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bierfeest Artikelen kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bierfeest Artikelen kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bierfeest Artikelen, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bierfeest Artikelen kan worden afgekeurd indien de website van Bierfeest Artikelen tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bierfeest Artikelen wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bierfeest Artikelen transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren