Ik heb nog geen account

Bol.com

Bol.com is de grootste en bekendste online boeken- en amusementwinkel van Nederland.

Nederlands- of Friestalige boeken

In verband met de ‘wet op de vaste boekenprijs’ (2005) is het helaas niet toegestaan om een geld terug vergoeding toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op eBooks of anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing.

Groep 1

Baby-artikelen, baby- en kinderkleding, verzorgingsproducten, sieraden, horloges en accessoires, ebooks.

Groep 2

Niet Nederlands- of Friestalige boeken, DVD's, CD's, Blu-rays, computerspellen, speelgoed, huishoudelijke artikelen, artikelen voor dieren, tuinartikelen, doe-het-zelf artikelen, hobby-artikelen, sportartikelen, woonaccessoires.

Groep 3

Witgoed, elektronica, computers, laptops, tablets, smartphones.


Cashback Korting bij Bol.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bol.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
bij Nederlands- of Friestalige boeken 0%
bij artikelen uit groep 3 1,5%
bij artikelen uit groep 2 3%
bij artikelen uit groep 1 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bol.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bol.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bol.com.


Bol.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bol.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bol.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bol.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bol.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bol.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bol.com kan worden afgekeurd indien de website van Bol.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bol.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bol.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.